<![CDATA[NEMINVESTERING.DK - Jeg forlader Twino (Crowdlending platform)]]>Mon, 27 Apr 2020 05:51:46 +0200Weebly<![CDATA[Jeg forlader Twino (Crowdlending platform)]]>Tue, 02 Apr 2019 15:41:04 GMThttp://neminvestering.dk/jeg-forlader-twino-crowdlending-platform/jeg-forlader-twino-crowdlending-platform
Som flere nok bemærkede i min sidste porteføljeopdatering med min rejse mod den første million, nævnte jeg at jeg var i gang med at trække mig fra Twino. Jeg gik ikke så meget i dybden med det, da jeg gerne ville helt ud af platformen og lave en separat video herom.

Netop i dag kom der en besked fra min netbank om at der var gået penge ind fra Twino og jeg er derfor nu helt ude af den.

Jeg går stadig og tænker over hvad pengene nu bedst kan investeres i blandt mine andre investeringsplatforme som du kan se i menuen ”Her investerer jeg” på min hjemmeside.

De største grunde til at jeg har valgt at forlade Twino på nuværende tidspunkt har været, at flere personer er begyndt at opleve problemer med geninvestering af deres lån. Dette har ikke været et problem for mig de gange jeg har tjekket min konto, men jeg håber jeg helt undgår problemet fremadrettet ved denne tilbagetrækning.

Én anden grund er deres nedgang i antal ansatte fra 76 til 53, hvilket mere indikerer en virksomhed under afvikling fremfor udvikling.

Jeg må dog sige at jeg ellers har været glad for Twino i den periode jeg har investeret hos dem og heldigvis foregik tilbagetrækningen også helt uden problemer.

Den sidste gang jeg trak penge ud var den 28. marts og pengene stod på min konto den 2. april. I denne tid har der endda været weekend.

De lån jeg stadig havde på platformen blev solgt indenfor få minutter på deres sekundære marked, og jeg kunne derefter anmode om at få trukket mine penge tilbage til min konto. Dette tog kun et par klik med musen at få sat i værk.

Jeg er ikke afvisende for at komme tilbage til Twino på et senere tidspunkt, men det bliver ikke lidt nu.

OBS: Angående henvisninger til Saxo Investor er det vigtigt jeg laver henvisning før i opretter en konto hos dem, ellers har jeg ikke mulighed for at tilbyde den bonus. Jeg beskriver alt dette til sidst i videoen.
 
 
]]>