<![CDATA[NEMINVESTERING.DK - Tid eller penge - Hvad er vigtigst?]]>Fri, 17 Apr 2020 17:14:17 +0200Weebly<![CDATA[Tid eller penge - Hvad er vigtigst?]]>Tue, 26 Mar 2019 17:56:12 GMThttp://neminvestering.dk/tid-eller-penge---hvad-er-vigtigst/tid-eller-penge-hvad-er-vigtigst
I det her afsnit dykker vi ned om det er vigtigst at have tid eller penge tilgængelig som ressource når man forsøger at ramme en formue på 5 millioner.

Jeg fremviser i alt 16 scenarier der hver deres specifikke kriteriesammensætning. Kriterierne jeg skruer på er følgende
  • Forventet afkast
  • Månedligt indskud til investeringer
  • Startkapital
Scenarierne er opstillet herunder:
Jeg har med vilje udeladt resultaterne, så hvis du ser et scenarie du kan identificere dig med, så er det bare i gang med at se videoen og find frem til hvor lang tid du kan forvente der går før du rammer en formue på 5 millioner. Det skal dog siges at der ikke er indregnet Skat i udregningerne, da det ville gøre udregningerne alt for komplekse at vise i så kort en video. Yderligere er Skat meget individuelt fra person til person og afhænger af din sammensætning af investeringer og andre dele af din private økonomi.

Hvis du ikke finder et scenarie der passer til dig personligt kan du benytte dig af denne online regnemaskine http://www.moneychimp.com/calculator/compound_interest_calculator.htm. Der kan du indtaste dit eget aktuelle scenarie og afprøve nye kombinationer af de 3 opstillede kriterier.

Undervejs i denne video blev jeg personlige overrasket over lidt forskel der er på at investere aggressivt og mere tilbageholdent for mit eget personlige scenarier. Det skyldes at jeg allerede har opbygget en mindre formue som stille og roligt begynder at nyde godt at renters rente effekten i modsætning til de andre fiktive scenarier der alle har en startkapital på 0 kroner.
]]>