<![CDATA[NEMINVESTERING.DK - Den første million - Marts 2019]]>Mon, 27 Apr 2020 05:51:34 +0200Weebly<![CDATA[Den første million - Marts 2019]]>Fri, 01 Mar 2019 14:48:16 GMThttp://neminvestering.dk/den-foslashrste-million---marts-2019/den-frste-million-marts-2019Prøv selv en gratis investeringsplan
​Så blev det tid til den månedlige opdatering af min portefølje, hvilket giver dig endnu et afsnit om rejsen mod den første million.

Foråret er kommet tidligt til aktiemarkedet og februar har vist sig at fortsætte den positive trend som januar startede. Det betyder med andre ord, at selvom jeg kun smider ca. 12.000 ind i markedet i denne omgang er vi nu ca. 20.000 tættere på millionen. Det samlede afkast over februar har altså været tæt på 8.000 kr.

Jeg forventer ikke at kunne fortsætte en så positiv trend hele vejen igennem til den første million, det ville simpelthen være urealistisk.

Min crypto-del af porteføljen har endelig vist sig fra den positive side og haft pæne stigninger. Det er dog stadig en mindre del af min samlede portefølje, hvorfor det overordnet ikke har haft den store indvirkning. Lidt har dog også ret.

Det ses ikke i denne opgørelse, men jeg forventer der kommer en stor ændring til min fordeling af mine crowdlending platforme. Jeg nævner kort ændringen i videoen, men har ikke helt besluttet mig for om jeg effektuerer mine overvejelser.

Ellers har crowdlending fortsat vist sig som en stabil månedlig indkomst på lidt over 500 kr. hvilket er over 6.000 kr. om året. Det er ikke livsændrende på nuværende tidspunkt, men så er det godt jeg heller ikke står og skal bruge pengene nu.

hvilket også gerne skulle give en ”lønforhøjelse” på ca. 5 kr. Hver måned blot på baggrund af afkastet. Det er stadig Mintos der har min største andel af crowdlending, da det også er den platform jeg på nuværende tidspunkt har størst tiltro til.

Følg med næste gang hvor jeg håber vi kan runde de 300.000 kr. investeret. 
]]>