<![CDATA[NEMINVESTERING.DK - Find nemt dine første investeringer - Gratis investeringplan]]>Fri, 23 Aug 2019 21:03:19 +0200Weebly<![CDATA[Find nemt dine første investeringer - Gratis investeringsplan]]>Sun, 17 Feb 2019 15:40:36 GMThttp://neminvestering.dk/find-nemt-dine-foslashrste-investeringer---gratis-investeringplan/find-nemt-dine-frste-investeringer-gratis-investeringsplan
Hvis du stadig ikke er kommet igang med at investere, kan Nord Investments gratis investeringsplan være et godt sted at starte for lidt inspiration.

Prøv selv en gratis investeringsplan

Fordele ved Nord Investments er deres udvildighed da de ikke investerer i egne produkter som andre robotrådgivere gør. Fx June fra Danske Bank og Nora fra Nordea der investerer i egne produkter. Nord Investments omkostninger er også blandt de billigste på markedet, hvilket kun kommer til din fordel da omkostningerne bliver betalt af dig.

I videoen gennemgår jeg også kort deres afkast fra 2018 som har været markant bedre end det danske C25 indeks der ellers består af de 25 mest handlede virksomheder i Danmark. Faktisk klarede de sig ca. 9-13% bedre på tværs af deres investeringsprofiler. Hos Nord Investments findes der hele 20 profiler, mens konkurrenterne kun har 3-5 profiler. Det gør at Nord Investments har bedre chance for at ramme en profil der passer på dig.

Hele deres investeringsplan gennemgår de fleste af de områder du bør have tænkt på inden du selv går igang med at investere. Når du har været igennem deres guide som tager ca. 2-5 minutter, får du en personligt tilpasset investeringsplan. I videoen gennemgår jeg spørgsmålene i guiden 1 efter 1 så du virkelig kan se hvor nemt det er. Nogle af de ting du skal tage stilling til undervejs er følgende
  • Formål med dine investeringer
  • Tidshorisont
  • Mulighed for at trække penge ud før tid
  • Udsving i aktierkurser på kort sigt.
  • Dine forventninger til afkast
  • Dine evt. tidligere erfaringer med at investere
  • Din reaktion på finanskrisen i 2008
  • Din alder
  • Hvor stor del af din formue du vil investere

Når du har været igennem alle spørgsmålene får du et godt overblik over hvad Nord Investments ville have investeret i hvis de skulle gøre det for dig. Netop fordi de har fuld gennemsigtighed giver det dig også mulighed for selv at foretage investeringerne uden om Nord Investments. Det giver dig dog noget ekstra arbejde og du skal selv sørge for løbende at foretage rebalanceringer af dine investeringer. Den hovedpine slipper du for hvis du investerer direkte gennem deres platform.

Det er en platform jeg har stor tiltro til og som jeg kun har hørt godt om. Det bekræfter deres trustpilot score også da de er på hele 9,7. De har været meget professionnelle og hjælpsomme i den kommunikation jeg har haft med dem indtil videre og svaret på de spørgsmål jeg måtte have haft.

Hvis jeg selv skulle være en robotrådgiver på nuværende tidspunkt vil Nord Investments helt sikker være en topkandidat.

Prøv selv en gratis investeringsplan
Indlægget er sponsoret af Nord Investments
]]>