<![CDATA[NEMINVESTERING.DK - Saxo Investor]]>Sun, 19 Apr 2020 05:06:32 +0200Weebly<![CDATA[Saxo Investor som ny investeringsplatform]]>Sun, 16 Dec 2018 14:46:23 GMThttp://neminvestering.dk/saxo-investor/saxo-investor-som-ny-investeringsplatform
​I dette afsnit kan du lære mere om min indtræden på en ny platform fra Saxo Bank der hedder ’Saxo Investor’. Det er en platform der er en simplificeret udgave af deres tidligere SaxoTraderGO. Platformen er henvendt til den helt almindelige dansker, der mener investering ellers er alt for avanceret. For at understrege platformens brugervenlighed har de lavet flere reklamefilm der udfordrer kendte danskere som Anders Breinholt til, at oprette en konto og købe deres første aktie indenfor 5 minutter. Det lykkes naturligvis for Anders Breinholt og de andre, men jeg kan bekræfte at det faktisk er så let at oprette en konto og komme igang med at investere.

En af de største fordele ved Saxo Investor er, at de tilbyder muligheden for den nye aktiesparekonto fra årsskiftet. Dette er desværre ikke tilfældet for Nordnet hvor jeg på nuværende tidspunkt har handlet aktier eksklusivt. Dette kommer på et kærkomment tidspunkt her omkring årsskiftet, hvor jeg alligevel havde planer om at skulle foretage en rebalancering af min portefølje. Jeg kan derfor sælge nogle aktier på Nordnet og flytte pengene til Saxo Investor og investere i andre aktier. Selvom Saxo Investor har lavere handelsomkostninger end Nordnet og mange andre aktieplatforme, kan det ikke betale sig at sælge en aktie for at købe den samme på Saxo Investor. Jeg sælger derfor kun aktier jeg ikke har planer om at investere i på nuværende tidspunkt.  

Saxo Investor har også en test/demo udgave, hvor du kvit og frit kan afprøve platformen og dens funktioner for, at se om du mener det er noget for dig. Det var sådan jeg selv første gang startede der, og senere hen blev aktiv bruger af platformen.

I videoen viser jeg også hvor nemt det er at foretage jeres første handel, da i nemt kan følge med i hvordan jeg foretager min egen første investering gennem Saxo Investor. I får også et hurtigt overblik over hvad jeres egne data fortæller og hvor i kan finde enkle nøgletal omhandlende de forskellige aktier.

Saxo tilbyder umiddelbart også adgang til flere markeder end Nordnet, men jeg har ikke selv bemærket det endnu da jeg umiddelbart holder mig til de mere kendte og store markeder som også er på Nordnet.

Platformen har en nem og overskuelig layout der gør det nemt at finde rundt i sine nuværende investeringer og finde nye interessante aktier eller fonde man kan foretage investeringer i.
]]>