<![CDATA[NEMINVESTERING.DK - Hvad er crowdlending (P2P-lending]]>Mon, 20 Apr 2020 12:35:51 +0200Weebly<![CDATA[Mere passiv indkomst - Hvad er crowdlending (P2P-lending)]]>Sun, 28 Oct 2018 18:14:00 GMThttp://neminvestering.dk/hvad-er-crowdlending-p2p-lending/mere-passiv-indkomst-hvad-er-crowdlending-p2p-lendingLær om crowdlending, og om hvordan denne relativ nye form for investering kan være noget for dig. Det er både nemt og lige til at starte med, og man kan komme igang for så små beløb som 1 euro. Det giver et stabilt afkast måned efter måned, og du oplever derfor meget mindre udsving end på fx aktiemarkedet.

Crowdlending er en af mine foretrukne metoder til, at få opbygget en passiv indkomst jeg kan leve af i fremtiden. Udlån af penge har været en af historiens ældste erhverv, og jeg forventer fremadrettet at denne relativt nye låneform kun vil blive større i fremtiden når flere og flere får øjnene op for det. 

Mit personlige afkast på de platforme jeg selv er på, er på mellem 11-12% og har været stabilt siden første dag jeg satte penge ind på mine konti. Crowdlending er og bliver helt sikkert en hjørnesten i min portefølje i min plan om at trække mig tidligt tilbage fra arbejdsmarkedet. I modsætning til aktier har du ikke behov for at sælge ud af din investering for, at få afkastet hjem. Du kan blot undlade at geninvestere de renter du modtager. Tænk bare at have 3.000.000 i crowdlending og modtage over 300.000 kroner hvert år uden at løfte en finger. 

Vær dog opmærksom på at afkast og risiko ofte følger hinanden. Crowdlending er stadig en ny spiller på markedet og ikke gennemtestet af hårdere tider som tidligere finanskriser og korrektioner. Der er aktier stadig overlegen, da man klart har en bedre idé om hvad man kan forvente i både op- og nedgangstider.

​Se flere artikler og videoer på
http://neminvestering.dk/index.html
 
Følg Neminvestering.dk egen facebook side -
https://www.facebook.com/Neminvestering.dk/
 
Husk at subscribe til youtubekanalen og klik på klokkeikonet, så får du besked om hver gang jeg uploader nye spændende videoer.
 
Se flere videoer på kanalen -
https://www.youtube.com/channel/UCD5qWEiR3iQRFj_en38Cz6w
 
Husk at tilmelde dig den nye facebookgruppe omhandlende investeringer og privatøkonomi -
https://www.facebook.com/search/top/?q=dit%20liv%2C%20din%20dr%C3%B8m%2C%20din%20%C3%B8konomi
]]>